A MILF és a szállodaportás


Egy kemény munkanap után Jill, egy 54 éves házas anya úgy dönt, hogy mesterképzést folytat. Egy fiatal portás azonban megzavarja a szobában... Luxus


Egy üzleti úton eltöltött hosszú nap után úgy döntesz, hogy elmész a hotel lakosztályába, és estére pihensz egyet. Úgy döntesz, hogy levetkőzöl, és feldobsz egy köntöst. Mivel ez egy stresszes nap volt, és kissé nyüzsgőnek érzed magad, úgy döntesz, hogy előveszed a vibrátorodat, és átélsz néhány orgazmust.

Tehát leülsz az ágyba, oldalra húzod a köntösöd, és bekapcsolod a vibrátort. Közepes sebességgel kezded, hogy elérd az orgazmust. Körülbelül egy perc múlva nagyon nedves vagy, ezért  magas fokozatra kapcsolod a vibrátort. Elkezdődik az orgazmus, és azt hallod, hogy kattant a szobaajtó, de azt hitted, hogy csak a folyosón. Hatalmas orgazmusod van, amitől felsikoltasz az örömtől! Amikor kinyitod a szemed, rájössz, hogy a portás belépett a szobába, hogy feltöltse a mini hűtőszekrényt.

Kinyitod a szemed, és meglátod a portást, aki egy 20-as évei közepén járó fekete fiatalember. Összeakad a szemed, és mielőtt bármit is mondanál, vagy akár meg is mozdulnál, azt mondja: „Megtennéd még egyszer?” és leveszi az ingét, hogy felfedje a nagyon sportos és izmos testet. Valamilyen oknál fogva azt mondod, hogy ok, és újra bekapcsolod a vibrációt.

Ahogy bekapcsoltad a vibrátort, közelebb jön hozzád, és leveszi a nadrágját. Felfed egy nagyon nagy és felálló faszt, valószínűleg 9 hüvelyk. Elkezd rángatni, és azt mondja: "Cum with baby", te pedig suttogsz, rendben. Ennek az egésznek az izgalmától nagyon bizsergett a csiklód, és gyorsan érzed az orgazmust. Azt kiáltod, hogy „Jönni fogok”, és örömödben hátrahajtod a fejed. Emiatt a köntösöd meglazul, és először felfedi csodálatos melleidet. Eléred az orgazmust, ő pedig gyorsan rándulva közelebb lép hozzád. Azt mondja: „gyere tovább, itt vagyok”, és felkapcsolod a vibrátort, és a közepes orgazmusod többszörös orgazmussá válik. Azt kiáltod, hogy "itt jövök újra", és keményen mész el, és zuhanyt eresztesz az ágyon. Amíg te élvezel, azt mondja, hogy "itt vagyok", és közvetlenül mellé lép, fölötted áll az ágyon, és szétrobban a melleden 5 vagy 6 adag spermával. Kinyitod a szemed, és először látod közelről a farkát. Elég nagy, és még mindig nagyon felálló, és történetesen közvetlenül a fejed mellett van, ezért ösztönösen a szádba veszed, és elkezded szopni.

Szívod őt néhány percig. A farka akkora, hogy csak a fele fér be a szájába. Már olyan kemény. Kihúzza a szádat, rád néz, majd felvesz! Annyira erős, és te megterheled őt. Megragad a seggednél, felemel a farkára, majd finoman leenged rá. Ahogy a farkán csúszol, rájössz, hogy mekkora a farka. Soha nem volt még ekkora! Eleinte van egy kis fájdalom, amikor megfeszül, de átmegy nagy élvezetté. Köszörülni kezdi, és a csípőjét a tiédbe pumpálja. Érzed erős kezét a fenekeden, ahogy markol. Fejét a melledbe dugja, és nyelvével a mellbimbóidat simogatja. Egyre gyorsabban kezd pumpálni, te pedig már nem tudod tartani, és újra orgazmusba kerülsz. A tested elernyedt az erős orgazmustól, de az ereje szilárdan tart téged. Az orgazmus során egyre izgatottabb lesz, és gyorsabban pumpál. Érzi, hogy nagyon megkeményedik, és közvetlenül azelőtt kihúzódik, hogy felrobbanna. Érzed, hogy a geci lecsöpög a lábadon. Azt mondod, hogy „belekapaszkodhattál volna”, ő pedig azt mondja, „ne aggódj, még nem végeztem veled!”

Odavisz a falhoz, leszáll, egyik lábadat a feje köré fonta, és elkezdi kinyalni a puncidat. Nyelvével gyengéd, de határozott, és nem tart sokáig, hogy újra orgazmusközelbe kerülj, de ezúttal hatalmas csobbanással az arcára spriccelsz! Izgatottan felkel, ismét keményen ringat, felvesz és az íróasztalhoz visz. Letesz az íróasztalra, állva belédhatol, és elkezd ismét pumpálni.

Még soha nem pumpáltak ilyen erővel, és néhány perc múlva orgazmus érkezik. Ettől még izgatottabb, és még gyorsabban kezd el tolni, amit nem hittél lehetségesnek. Megint orgazmus, és azt mondod: „Ne hagyd abba”, így ő folyamatosan pumpál a gyors ütemben. Leszáll róla az izzadság, ahogy beléd lök, úgy tűnik, hogy az orgazmusod véget ér, de aztán ismét hatalmasat rohan. Olyan ez, mint egy orgazmus az orgazmus tetején! Azt kiáltod, „ó istenem”, és szorosan köré fonod a lábad és a karjaid. Érzed magadon fiatal izmait, és az izzadság most egymáson és az asztalon folyik. Megfogod feszes fenekét, és érzed az izmait, ahogy beléd lökődik. Azt mondja, hogy „itt vagyok”, majd felmordul örömében, ahogy felrobban benned. Érzed, hogy kemény farka lüktet benned, ahogy beléd lő . A melleidet szorongatja, miközben cumizik. Mostanra a puncid át van áztatva a spermától.Azt mondja, hogy „wow baby”, miközben rád támaszkodik. És azt mondod: „Még nem végeztem veled, hadd lovagoljak”! Azt mondja: "Nem tudom, maradt-e még valamim, de próbáljuk meg!"

Amíg még benned van, felvesz és az ágyhoz visz. Mindketten annyira izzadtak vagytok, hogy nehezen kapaszkodhat beléd, ezért szorosan körülfogod a comboddal, és megfogod a vállát. A hátán fekszik, ahogy te is rajta vagy, tehénlány. Érzed, hogy még nem teljesen kemény, így lassan elkezdesz mozogni rajta. Megragadja a csodálatos melleidet, és ez a cselekedet önmagában kezdi megkeményíteni. Ujjait a szádba dugja, így egy kicsit erősebben kezdesz lovagolni. Most már úgy érzed, hogy teljesen felegyenesedik benned. Azt mondod: "Most olyan keményen foglak meglovagolni, ahogy megbasztál!" Még mindig keményen meglovagolod, ő pedig megfogja a kezét, és játszani kezd a csiklóddal. Azt mondja, hogy „mutasd meg, hogyan tudsz cuccolni”, és körülbelül egy percen belül újra elkezdesz orgazmust elérni, és azt mondja: „Ride me hard to make me cum”, így gyorsan kezdesz lovagolni! Ahogy befejezted az orgazmust, megragadja a vibrátort, és a csiklódra helyezi. Magasra kapcsolja! "Cum baby! Szurkoljunk együtt”. Nagyon nagy, kemény farkának és a vibrátornak a kombinációja olyan erős, és elkezd HATALMAS orgazmusod lenni, és elkezdesz sikoltozni, ő azt mondja: "Hamarosan ott vagyok!" Folyamatosan darálsz, de a ritmikus görcsösebbé válik, ahogy küzdesz és újabb orgazmusod lesz. Ő morog, ahogy felrobban, te sikítasz, miközben élvezel. Miután mindennel végeztél, leszállsz és azt mondod: „Köszönöm!” Azt mondja, ezt soha nem felejtem el, és megy tovább. 

Lezuhanyozol, felöltözöl, és felhív a férjed. Milyen napod volt, kérdezi? Elég eseménytelen, mondod…